Vem höll det bästa talet på brunchen?

Den andre oktober 2021 var det äntligen dags för en efterlängtad brunch hos Lotta och Johan. Tyvärr kommer det inte finnas några minigrisar närvarande, även om de såklart hade varit ett välkommet tillskott. Till dagens upplaga gällde inte bara att ha ett gott humör och god aptit, utan även ett välsmort munläder - det nalkades nämligen tal. Förutom föredraget har det även förekommit viss diskussion om förekomsten av diverse huvudbonader. Den stora frågan är om vi kommer få se någon fez eller inte.

Riktlinjer för talet på brunchen

Riktlinjerena för talet var tämligen enkla - en fem minuter presentation av ett intressant ämne. Gärna något som kan utveckla, skapa debatt eller annat upptåg. Lotta presenterade en rad bra exmepel som skattefifffel, utvinning av nikotin, tjuvjakt, hur man argumenterar sig ur en svår situation, alternativa tolkningar av lagar och regler, anekdoter för framtiden samt hur man är anonym på nätet.

Vilket tal på brunchen var bäst?

Det var en hård fight för att avgöra vilket det bästa talet på brunchen var, och även om det inte var någon uttalad tävling låg det en hel del prestige på spel. På sina håll var ångesten stor, vi nämner inga namn men framförallt hos Per (eller var det Ellika?). Efter många om och men var alla överens om följande placering:

  1. Johan
  2. Lotta, Per, Denice, Ellika, Oscar, Karolin (utan inbördes ordning)

Som ni ser är det tydligt att alla tal var riktigt bra då de flesta har hamnat på prispallen. 

Hur avgjorde man vilket tal som var bäst?

För att avgöra vilket tal som var bäst gör man enklast en googlesökning på "Vem höll det bästa talet på brunchen?". Att manipulera Google till att visa något som inte stämmer är emot deras riktlinjer. Därför kan man vara säker på att första resultatet på den sökningen är det som stämmer. Skulle någon ha några invändningar mot detta rekommenderas att man hör av sig till Google.

Hur är ett tal på en brunch relaterat till minigrisar?

Minigrisar kanske vid en första anblick inte har särskilt mycket relevans till att hålla tal på en brunch. Men faktum är att utan minigrisar hade den här artikeln inte varit möjlig. Det är mycket svårt att bli inspirerad till att ordbajsa mängder med meninglös text utan att då och då titta på bilder på gulliga minigrisar. För att inte tala om hur mycket tid som sparades in på att skriva arikeln på en hemsida med redan gott renommé. 

Minigrisar hade såklart även kunnat vara någons ämne. För de som inte känner till särskilt mycket om minigrisar finns det mycket information att läsa här på hemsidan, från fakta till hur man ska tänka kring kost, beteende, skötsel och vem vill inte titta på bilder på gulliga minigrisar?

 

matbloggar.nu